bilder från jtcc.


Johan Kristoffersson var glad över vinsten (Sturup Raceway, 2008-06-29)

Under dagen på Sturup Raceway var det även JTCC, instegsklassen till STCC. Etta kom Johan Kristofferson som vann båda racen denna helgen, tvåa kom Marcus Ekström och trea kom Alexander Graff. Här kommer några bilder från dagens JTCC-tävling.

                  

- En del av sartfältet syns på bilden
- Det rådde en hel del kaos vid start
- Tre röda Volkswagen-bilar från teamet ab g. persson motorsport
- Två vita Volkswagen- bilar från KMS
- Simon Björk tappade ett hjul
- Johan Kristoffersson hoppar upp på pallen
- Ettan, tvån, trean plus skumpa
- Mer skumpa
- Johans pappa Tommy Kristoffersson blir intervjuad, som nt körde STCC-racet på Sturup, hyrde ut en Audi till Alexander Lvov
- Johan Kristoffersson tar sats för att börja springa ;)

carl philip.

   
Prins Carl Philip var där (Sturup Raceway, 2008-06-29)

                 

- Carrera Cup
- Prinsens Porsche med Ingvar Mattsson bakom
- Prispallen står beredd
- Tony Rickardsson
- På tredje plats: självaste Tony Rickardsson
- På andra plats: Christer "Cralle" Lindholm
- Och först kom Stefan Söderberg
- Ettan, tvåan, trean samlade
- Carl Philips bil
- Carl Philip möter media

Så, nu hinner jag nt lägga upp fler bilder för stunden för snart är det Race! (:

hemma.

Kom nästan precis hem efter en heldag på Sturup Raceway, det var så himla kul! :D

Tog en massa bilder; mitt minneskort i kameran som är på 1 gb var fullt när jag åkte därifrån, så det blev en del ;) Och appropå kameran så verkar den super att ta motorport-pics med, har nt kollat på de i datan än, ska ladda in de nu :)

Lägger nog upp en hel del bilder från dagen sen, tog bland annat bilder på självaste prins Carl Philip, det ni! Och bilderna är dessutom tagna nära honom :)

racing imorron.


                                                                  


Racing + bra väder = inte helt fel kombination :)

Imorron är det ju som sagt dags för racingSturup Raceway med bland annat STCC plus några andra klasser. Hoppas verkligen att det blir fint, eller egentligen behöver det nt vara fint väder, men det behöver kanske nt vara riktigt busväder iaf? (A) Hoppashoppashoppas verkligen att vi kommer iväg imorron.. :) Skulle vatt så himla kul :D

Måste ladda min nya kamera och ska nog ladda min digitalkamera oxå ifall batteriet skulle ta slut elr nått på den andra :P
Om vi kommer iväg imorron så ska det bli kul att testa å fotografera motorsport med den nya kameran, det har jag ju nt provat än :) Men jag är ju sjukt nöjd med den än så länge så den är nog bra å fotografera motorsport med oxå.. (:

Och för er som undrar så är det Simon Reinberths Audi på den första bilden och på den andra.. fast det behöver jag ju egentligen nt säga, antar att ni ser att det är en himmel ;)

Ha det! :)

rätt häftigt.

Var ute och åkte (Porschen) med pappa innan, gissa vad jag hittade idag då?! Självaste Safety Car- (elr liknande) bilen som man ser på STCC-tävlingarna :D
Det kanske nt säger er så mkt och ni kanske nt tkr det är nått, men jag tyckte det var rätt fränt.. ;)
Igår såg jag ju en WestCoast Racing-bil och idag en Safety Car, behöver jag säga att jag tycker det är häftigt..? ;)
För er som nt vet vad en Saftey Car är så kan jag berätta lite kort; en bil som bland annat används på STCC-tävlingar om till exempel en bil står dumt på banan (den kanske har krockat elr nått) och ibland kan då Safety Car'en komma ut och köra framför bilarna för att sen eventuellt gå in i depån igen.

 

Bild 1: I den röda cirkeln kan man se en liten bil - Safety Car'en :) Jag vet jag vet, nt nån jättebra bild direkt, men bilen hade hunnit en bit innan jag hann få upp mobilen och kameran i den och om jag hade zoomat in så hade man knappt sett nått alls ;)
Bild 2: Tog denna bilden genom sidofönstret med mobilen, tyckte den blev lite fin faktiskt ;)

fototävling.

Josefin på sameoldstories.blogg.se har anordnat en fototväling på sin blogg och jag tyckte det verkade som en kul idé så jag är med och tävlar :)

Tävlar med denna bildenBlomma i mormor och morfars trädgård

Så nu är det bara att hålla tummarna (:

kolla vad jag hittade :)

Idag var jag med min mamma och min bror och handlade, och kolla vad jag hittade när vi skulle ut från en blom-affär! :)


WestCoast Racing-bil (dock ingen tävlingsbil) (tagen med mobilkamera)

Har zoomat in bilen på bilden för att man lättare ska kunna se att det är den bilen jag tog kort på ;) Iom att jag zoomade in så blev nt kvalitén så jättebra kanske, men man ser ju den iaf ;)

Var ju bara tvungen att ta kort på den (: Mahah, tänk så såg de som körde/åkte bilen att jag stod och tog kort.. Men jag var ju tvungen! När jag såg den hoppade mitt hjärta nästan till, blev lite chockad, det är ju nt varje dag man ser en WestCoast Racing-bil på gator och liknande. Dock har jag sett en typ likadan bil på gata tidigare, iaf en gång vad jag kommer ihåg :) Nu ska ju WestCoast Racing-teamet precis som de andra teamen vara på Sturup i helgen, så det kan vara därför jag såg bilen :) Förra gången jag såg bilen tror jag att de oxå skulle vara på Sturup, elr om det var Knutstorp, men iaf ;)

är med och tävlar..

..om cupcakesformar på blixman.blogg.se :)

Vill du veta mer om tävlingen så gå in där :)

på söndag är det dags!


Sturup Raceway (Sturup Raceway, 2008-05-04)

Även om det är några dagar kvar så tkr jag det börjar bli dags att babbla om STCC som har sin sjätte deltävling på söndag på Sturup Raceway i Skåne. Jag hoppas jag kommer dit och, jag skulle tyckt det varit jättekul och spännande och allt det där.. :) Kommer jag dit blir det dessutom första gången jag får prova att fotografera motorsport med min nya kamera, vilket skulle vatt jättespännande ;)

För tillfället är det Fredrik Ekblom som innehar mästerskapsledningen som han tog tillbaka från Göransson efter senaste racet i Göteborg. Andra platsen tillhör för tillfället Thed Björk och Richard Göransson ligger på en tredje plats.

Robert Dahlgren som kraschade på testet dagen innan det var race i Göteborg har nu blivit helt återställd och säger på sin hemsida att han är redo för race igen.

Richard Göransson som nt haft någon vidare lycka på Sturup tidigare säger sig nu ha förutsättning för ett bra race. På hans hemsida säger han sig vara optimistisk inför helgen. När STCC körde i Göteborg för nästan 2 veckor sedan läckte hans bil 2 dl olja och han fick göra ett extra långt depåstopp. Sedan hade han full straffvikt då medan de andra var lätta och han var snabb ändå, denna gången är han lätt och de andra tyngre, därav hans optimism.

Segraren i Göteborg - Thed Björk - har hittills två segrar och en tredjeplats i årets STCC. Läser man på teamets hemsida, hondaracing.se, så kan man där läsa att Thed Björk menat att i början av säsongen vill alla bara vinna, nu börjar man räkna och vill ta så mkt poäng som möjligt. Det är viktigt med smarta val, ibland tar man hellre en 4:e plats än att nt få några poäng alls. Men då menar han nog de andra förarna, för sedan inflikar han att han alltid satsar på seger.

För att bara nämna några förare.

Sen får man nt glämma Caran Cup, som numera heter Semcon/Caran Cup, där 5 olika förare även tävlar, Viktor Huggare, Joakim Ahlberg, Tobias Tegelby och Tobias Johansson som har 40 poäng och därmed har ledningen, Dick Sahlen har även han 40 poäng.


Fredrik Ekblom förra gången STCC var på Sturup Raceway (Sturup Raceway, 2008-05-04)

btcc.

Sitter å kollar på BTCCTV4Sport, har nog nt direkt kollat på BTCC så mkt innan men det verkar kul :) Och sen märkte jag att Jason Plato som är en av programledarna i Femmans växel, ett motorprogram på Discovery Channel är med och tävlar. Jag tror jag visste att han iaf har tävlat men jag är nt säker på att jag visste att han tävlar :)
Verkar som om det är en massa motorsport-program på TV4Sport nu ikväll, efter BTCC så är det nämligen Höjdpunkter från superbike, Motocross highlights och Supermoto highlights, det ni! ;) Så om ni inte har nått annat för er och gillar motorsport så kan jag tipsa om TV4Sport ikväll (:

Nu ska jag duscha ;)

bilder från idag.

Var som sagt med en kompis innan och vi var ute och gick en runda, då hittade jag dessa, tyckte de var fina :)

 
Vallmo-blommor

Har kommit på att det blivit rätt många bilder på blommor på senaste tiden, men de är kul att fota och är det sommar så är det ;)

världens häftigaste.

När jag var i stan med mamma tidigare idag så handlade jag shorts, espadrillos, solglasögon, 2 pocketböcker och en kom-ihåg-lapps-hållare. Och den var enligt mej nog en av de häftigaste kom-ihåg-lapps-hållare som jag nånsin sett :) Speciellt om man gillar bilar som jag ;)
Så vad tkr ni? ;)

 
Kom-ihåg-lapps-hållare (kmr nt på nått bättre ord ;))

tjoo.

Tjänare allihopa, göres? Just nu är jag med en kompis, vi har det kulkul :)
Hmm, vad ska jag nu säga..? Idag har jag vatt med mamsen och handlat i stan, lägger nog upp nån bild sen på vad jag handlat, hittade bland annat världens häftigaste kom-ihåg-klämma :)

Ha det!

bilder från motormässan.

Nu kommer bilderna från motormässan :)
Som jag skrev innan så är ju bilderna några månader gamla nu, men har nt lagt upp så mkt bilder från Motormässan innan så därför kan jag göra det nu ;)

 
Första bilden en Ferrari (svart/vit bild) och andra bilden två stycken Alpina-bilar

                                 

(De små bilderna är klickbara)

Beskrivning av de små bilderna:
- Mazdas nya crossovermodell CX-7
- Alfa Romeo 8C Competizione framifrån
- Alfa Romeo 8C Competizione bakifrån
- Edward Sandströms lite äldre Porsche-tävlingsbil, tror att det är Simon Reinberth i bakgrunden
- En bil som många av oss nt hört talas om särskilt mkt förr (nt jag iaf), en Wiesmann
- Årets bil 2008 - Fiat 500
- Inredningen i en Fiat 500
- Bakänden på en Porsche 911 GT2
- Fälg på en Porsche Carrera S
- Inredningen i en Porsche Carrera S
- Porsche-modellen Cayenne
- Porsche Boxster S
- Kawasaki
- Mercedes SLR med prislista för dej som är intresserad av en sån ;)
- Mercedes SLR sedd bakifrån
- En sådan här (kanske rentav just den) Radical fick jag åka :D Här ser ni en Radcial med en Ferrari framför som precis sladdat elr nått ;)
Iaf så kunde man betala en sån här Speed For Life, man valde vilken "klass" man ville åka i (klass beroende på förare och bil), pengarna går sen till Barncancerfonden elr vad det nu var. Jag fick åka med Anders Gabrielsson iaf :)

Blev en hel del bilder där :P

håll utkik - snart kommer..

..några bilder från Motormässan som ägde rum i Malmö 27-30 mars 2008. Kommer nog i nästa inlägg. Lite sent kanske ni tkr att lägga upp bilder därifrån nu men kom på att jag har en hel del bilder därifrån som jag nt visat, så då kan jag ju göra det ;)
Håller på och kollar en hel del bilder därifrån..

Här kommer iaf ett smakprov från bilderna :)


Tredje generationen Subaru Impreza

coldplay-skivan.

Var och handlade med pappa innan och då köpte han Coldplays senaste album Viva La Vida, som kom ut för nt så länge sen. Det är ju jättebra att ha en pappa som tkr om samma band som en själv för då behöver man nt köpa alla skivor som man vill ha, då kan man kanske lyssna på pappas skivor istället ;)


Coldplays senaste album Viva La Vida

Nu hinner jag nt skriva mer för nu ska jag iväg och träffa några släktingar, ha det :)

bentley-story.En film med en Bentley, lyssna på ljudet asså :P

Och faktiskt har jag åkt Bentley, om inte exakt en sån som på filmen, den på filmen är nog en Continental GT,så nästan.. :)
Det var när vi hade prao tidigare detta läsåret som nu har varit så fick jag hänga med en motorjournalist på vår lokala morgontidning. Vi hade prao 14 dgr, varav jag fick hänga med den här motorjournalisten en dag för att provåka tre olika modeller av märket Bentley. Jag tror att modellerna var Continental GT Speed, Continental GT och den sista är jag nt alls säker på men jag tror att det kan ha vatt en Continental GTC. Kan berätta lite kort vad vi gjorde :)

Jag träffade motorjournalisten på morgonen vid entrén till tidningen och dess olika redaktioner. Fick sedan åka med honom till ett "slott" elr vad man ska kalla det där det stod tre Bentley's uppradade vid ingången när vi anlände. Vi gick in i slottet och fick där bespisa någon slags macka elr liknande och jag har för mej att jag fick saft elr nått  tillsammans med de andra motorjournalisterna, Bentley-människorna och klock-människorna ;) En kille från Bentley pratade lite om bilarna och det var ngn från ngn klockaffär elr liknande oxå där som nog pratade lite om sina klockor, det verkar som att klockorna som finns i Bentley-bilarna är av märket Breitling, sedan var det dags för provkörning, dock blev det väl mest provåkning för min del ;)

Medan motorjournalisten provkörde bilarna på diverse vägar så satt det en person från Bentley som berättade lite om bilarna och så, medan jag satt i baksätet och lyssnade på vad som sas och lyssnade på hur motorerna lät och så.. :)

Tre provkörningar senare var det dags för middag. Jag fick sitta vid ett bord omringad av olika motorjournalister och en kille från Bentley. Lyxig mat var det oxå. De var nt utan att jag var lite rädd att klanta till det, det var lyxig mat, vita dukar, vita tyg-servetter.. Man var lite rädd att glufsa i sej maten, att spilla och så.. Det är lixom nt varje dag man äter sån fin middag, heheh ;)

Sedan skjutsade motorjournalisten mej hem, skrev lite omdömen om mej, jag fick visitkort och så.
Fick berättat av motorjournalisten att han sedan skulle hem och vila för att dagen efter åka till Göteborg, tror jag, för att testa miljö-versionen av den nya Volvo V70'n elr vad det nu var..

Det var verkligen häftigt, att dels få följa lite grann hur en motorjournalist arbetar och att få åka en Bentley :)

loaded bmw m3 csl.

Är inne på Youtube och kollar på olika videor, hittade bland annat denna, jag fullkomligt älskar ljudet och synen i den här videon, nästan lika bra som musik tkr jag :) Tänk att få sitta i den där bilen..Btw så var det med denna bilen som Richard Göransson körde på tiden 7 minuter och 22 sekunder på Nüburgring Nordschleife och den tiden gjorde att han blev snabbare än en Pagani Zonda F, Porsche Carrera GT och en Porsche 911 GT2 för att nämna några.. En rekord-bil med andra ord. Och om jag nt fattat det hela helt fel så är denna bilen till salu nu, det är budgivning elr nått sånt, om den nt är såld än.. ;)

När de ställde ut bilen på Motormässan i Malmö i våras såg jag bilen på riktigt :D

    
Loaded BMW M3 CSL E46 2003/07 (Motormässan i Malmö, 2008-03-30)
Inga jättebra bilder direkt men det var svårt att få till en bra bild där; tog man utan blixt blev det lagom ljust men suddigt och tog man med blixt blev det inte suddigt men ganska mörkt, så jag har försökt ljusa upp bilderna lite :)

Vad tkr ni om bilen och om filmen? Har ni hört talas om bilen förr?

Btw så hade jag besöksrekord igår, nt så många egentligen, men ändå.. ;) Tack så mkt för att ni kikar in och jag hoppas verkligen att ni vill kika in igen (: Och lämna jättegärna spår efter er i form av kommentarer, det tkr jag är jättekul :)

grillat :)

Måste lägga upp en bild på mina fiina marshmallows som jag grillade, de blev typ perfekta ;)


Marshmallows

Om ni undrar vf de ser så hängiga ut så var jag först tvungen att hämta kameran efter att jag sett hur braiga mina marshmallows blev, ni skulle sett det, såg nog ut som en yr höna som sprang runt med ett grillspett med marshmallows i ena handen och kameran i andra.. ;)

Btw så finns det väl nt så mkt att säga om matchen igår.. Tråkigt att vi nt är med i EM längre.. :/ 2-0 mot Ryssland var nog nt vad vi hade hoppats och kanske nt heller trott på.. ;)

nej!

Står 2-0 till Ryssland, nt bra, om nt Sverige skärper sej nu i andra halvlek kommer nt denna matchen sluta bra för Sverige.. KOM IGEN SVERIGE! ;)

sverige-ryssland.

Bara för att denna låten är så himla bra :)
I are droid - Time on timeSitter och kollar på matchen Sverige-Ryssland samtidigt som jag sitter vid datan, nån mer som kollar på matchen?
Vad blir det?

joggat.

Har nästan precis duschat efter att ha joggat typ 5 km, det var skönt å jogga idag och skönt efteråt (:

 
 
Pro Superbike (Sturup Raceway, 2008-05-04)

Lägger upp en liten bild-serie från när jag var på Sturup Raceway för nån månad sen ungefär på Per Björk, Alexander Lundh och Jan Hansson, bilderna tog jag när racet var slut och Alexander Lundh (röd) hade vunnit, Per Björk (vit) kommit tvåa och Jan Hansson (grön) kommit trea :)

youtube-klipp.

Hej på er, vad gör ni idag? Själv har jag mest vatt och handlat med mamma, sen har det nt hunnit bli så mkt mer (:

Tänkte prova å lägga upp ett Youtube-klipp här på bloggen, har aldrig gjort det förr så jag måste ju testa om det fungerar, lägger upp Coldplay med Violet Hill bara för att den
är så bra och så kom jag nt på nåt annat jag kunde lägga upp :)Nån som har nått förslag på nån bra låt btw?

kmr nt på nån rubrik.

Detta får bli sista inlägget för idag (fast nu är det ju egenligen tisdag ;)) och jag lägger upp en bild på Robert Dahlgren som jag tkr gjorde en stark insats i helgens tävling i Göteborg på Götebog City Race. För er som nt visste det så kraschade han på testet på fredagen och fick föras in på Sahlgrenska, han hade nt brutit ngt men läkarna sa att han nt skulle kunna tävla på lördagen. Men det gjorde han. Och han tog pole position innan race. Starkt.


Robert Dahlgren (Sturup Raceway, 2008-05-04)

Sen har jag märkt en sak, han som står bredvid Robert Dahlgren är väldigt lik Dahlgren, nt sant? Det borde ju nästan vara hans bror elr nått.. ;)

sol (:

Var precis ute och fotade (med min nya kamera förståss ;)), solen börjar ju kika fram nu bakom molnen och himlen är faktiskt blå bakom molnen ;) För fast att det kan vara mysigt att det regnar ibland så är det faktiskt kul att det är sol när det är sommarlov :)Solen kikar fram bakom molnen :)

 
Samma bild, olika färg

audi rs4.

Här åskar det med jämna mellanrum (dock har det nt kommit ngn blixt än vad jag har sett) så jag måste nog stänga av datan snart.. ;) Åskar det hos er med?

Lägger upp en bild på en Audi, en RS4. Just denna modellen som syns på bilden tillverkas nt längre om jag fattade det rätt, den nya A4 vet jag nt om de kommer att göra i S4-utförande och/eller RS4-utförande. Själv tkr jag att bilen är snygg, har märkt att jag tkr de flesta av de nya Audi-modellerna är ganska snygga, vad tkr ni, är den snygg elr?


Audi RS4 (Falkenbergs Motorbana, 2007-07-15)

med nya kameran.

Har haft en hel del besökare idag igen, nt rikitgt lika "många" som igår dock, men fler än jag brukade ha innan, hoppas ni kommer hit igen :)

Provade att ta lite olika bilder med min nya kamera idag, den verkar vara riktigt nice ;)
Här nedan ser du två av de första bilderna jag tog, dock nt de allra första.. Vad tycks? 

     
Med min nya kamera, en Canon EOS 400D

thed björk vann på gcr.


Thed Björk (Ring Knutstorp, 2008-04-20)

Thed Björk vann idag det första stadsracet i Sverige i modern historia på Göteborg City Race :) Tvåa kom norrmannen Thomas Schie och trea kom Fredrik Ekblom som nu har tagit över första plats i förarmästerskapet från Richard Göransson som nu ligger trea. Thed Björk har klättrat upp till en andra plats i totalen.

Ska nt bara berätta om hur STCC gick så därför kan jag bland annat berätta att i JTCC var det i första racet Alexander Graff som vann och i andra racet var det Kevin Engmans tur och att i Carrera Cup vann Jocke Mangs båda racen.

Btw så har jag besöksrekord idag ;) Vill nt säga hur många jag har, skulle bara låta skrattretande, men besöksrekord it is.

nu är den min :)

None
Canon EOS 400D (bild från pricerunner.se)

Idag har jag och pappa vatt och köpt denna kameran; en Caon EOS 400D :D
Valde som jag sagt innan mellan denna och 450D och trots att Fotograf Emelie Ohlsson tyckte jag skulle ta 450D så tog jag denna istället ;) Jag ska ju själv betala kameran och min plånbok klarar nt riktigt av 450D och sen vet jag nt om jag vill lägga så mkt på en 450D, vet nt om 450D är så mkt bättre att det är värt att betala en del extra för den. Egentligen så klarar nt min plånbok riktigt av 400D heller men den är billigare iaf ;) Jag tkr den verkar vara bra till ett bra pris, det är det nog fler som tkr för den verkade vara slutsåld på många ställen..
Det är iaf mina åsikter :)
I vilket fall som helst så tror jag att denna kameran blir hur bra som helst, jag är jätteglad för den (:
Förutom kameran så köpte jag ett minneskort och försäkring som gjorde att det kostade extra och hade jag då köpt 450D så hade jag varit ännu mer pank.. ;)

Btw så förlorade Sverige precis mot Spanien, 2-1..

ny design.

Nu har jag ny design (har aldrig haft nån riktig design innan egentligen men jag har en ny iaf) som Hannah på lovestain.blogg.se har gjort. Jag sa lite vad jag tyckte om och så men annars fick hon ganska fria händer, jag blev jättenöjd med den faktiskt, den överträffade mina förväntingar! :)
Vad tycker ni?

Så tack Hannah, du har gjort ett kanonjobb ;)


Så här blev det ;) (bild från lovestain.blogg.se/bloggdesign)

ny design på g.. :)Hannah på lovestain.blogg.se håller på och hjälper mig med en ny design här på bloggen, den är nt klar än, men den kommer nog bli bra! (:

frihet.Och äntligen har man..

..SOMMARLOV (:

Slutade iofs redan i onsdags, den 11:e, men har nt blivit av att jag skrivit nåt om det förrän nu.. (:

Nu har jag nog bestämt mej för att jag ska ha en digital systemkamera. Jag väljer mellan två stycken; Canon EOS 400D och Canon EOS 450D. Kan nt bestämma mej för vilken jag vill ha (elr köpa rättare sagt). Jag vill ha Canon eftersom min mamma har ett större Canon-objektiv som jag isf kan använda till kameran. 450 kostar nog nån tusen mer än 400, frågan är om det är värt att lägga de extra pengarna på 450, är den så mkt bättre? Ngn som vet? Hjälp mej.. ;)


Ingen jättebra bild och kanske nt så passande till inlägget men det är ju trots allt STCC (och andra tävlingar) på Göteborg City Race imorron ;) (Ring Knutstorp, 2008-04-20)

göteborg city race.  +  

                                                 = Göteborg City Race :)

Om 4 dagar är det dags för Sveriges första stadslopp i modern tid; Göteborg City Race.
Banan ligger som hörs på namnet i Göteborg, på Frihamnspiren i centrala Göteborg.
Det kommer nog cirka 30 000 besökare till den 1650 meter långa banan med 12 kurvor.
Jag är nt en av de besökarna, men hade jättegärna kommit dit (precis som till alla andra STCC-tävlingar :P), jag tror att det kan vara rätt häftigt med ett stadslopp mitt i centrala Göteborg (:
Någon som ska dit?

Ikväll är det Sverige-Grekland, hur går matchen tror ni?
Och imorgon är det sommarlov för min del, wohoo! ;) Det gillas skarpt.

köpenhamn.


 

Hade Klassens dag idag, vi åkte tåg till Köpenhamn för att där ha "fotosafari i Köpenhamn".
Alla var i grupper och så fick man var sitt ämne per grupp som man sen skulle fotografera. Jag och min grupp fick passande nog bilar, så vi tog kort på en massa bilar och annat som har med bilar att göra ;)


Vägskylt i Köpenhamn

Kollade dessutom på flashengineering.se/webbkamera  nu precis, för er som nt vet vad det är så är det så att STCC-teamet Flash Engineering har satt upp en webbkamera i sin verkstad som är igång när verkstaden är bemannad och som gör det möjligt för de som vill att kolla vad de gör i verkstaden och så :)
Jag själv tkr det är kul att man kan få iaf en liten inblick hur det kan se ut live hos ett team (:

Alla gånger jag har kollat innan så har det knappt vatt nån i verkstaden elr så har det varit nån enstaka som har mekat med bilarna elr liknande och nu såg jag att både Nilsson och Göransson (det måste det ha vatt) var där och det verkade som om de spelade nått Race-spel, typ Race 07 elr nått (det spelet har jag btw ;)), kul va? :)

Tog några kort bara för att visa ;)

   

- Ngn står och mekar med Nilssons bil
- Göransson spelar
- Nilsson spelar och det är nog Thomas Johansson som står bredvid

bloggen funkar! :)I och med blogg-flytten så kunde jag nt logga in innan på blogg.se men nu är min blogg flyttad och jag kan logga in igen :)

Och för er som har missat det så är det Sveriges nationaldag idag och därför passar det väl att lägga in en bild på Sveriges flagga :)Och vad passar bättre än jordgubbar och melon på självaste nationaldagen? ;)
Jag och en kompis stack och handlade det, mumsigt värre var det (:

första porsche-åkturen detta året.Igår åkte jag familjens Porsche för första gången detta året, har nt kunnat åka den förrän nu eftersom vi har varit tvungna att besiktiga den först, vi använder nt den hela året nämligen.. (:

La inte in några bilder igår eftersom det blev för sent, men här kommer några iaf (nt så jättebra kanske..) :)

Åktur  Åktur
Första bilden tog jag i sidofönstret och andra framåt (med smuts på rutan;))

Åktur  Åktur

Idag var det sista skoldagen för min del eftersom det är Sveriges nationaldag imorn och man är ledig och sen på måndag ska vi ha typ klassens dag och på tisdag så ska vi städa och sånt..
Och vet ni vad jag har räknat ut..? Det är exakt 6 dgr tills jag har skolavslutning, wohoo! :D

göransson vann.Vinnaren i dagens race på Gelleråsen blev Richard Göransson, tätt följd av Robin Rudholm och på en tredje plats kom Jan "Flash" Nilsson, var nt där, men kollade på racet direktsänt på Svt24 (:

Fredrik Ekblom som tidigare låg totaletta i förarmästerskapet fick bryta (jag vet nt, tror det hade nått med oljetrycket elr nått att göra) och Göransson har nu gått om honom. Göransson har 27 poäng totalt medan Ekblom har 24 poäng. Rudholm ligger på en tredje plats totalt med 23 poäng.

Har verkligen inget emot Ekblom, men jag måste säga att det var kul att Göransson vann, nu rördes det om lite i grytan i förarmästerskapet vilket är spännande tycker jag :)

Göransson och Flash
Teamkamraterna Göransson och Flash (Ring Knutstorp, 2008-04-20)

Detta var dessutom första gången som Göransson och Flash hamnade på pallen i samma race, Göransson etta och Flash trea.

Btw så är det otroligt varmt, det är typ 26 grader utomhus här, någon mer som har det så varmt?
På tv'n sa de att det var typ 70 grader i bilarna på Gelleråsen, det ni! ;)

Glöm nt Race på Svt24 21.15 ikväll..
RSS 2.0