2009//2010.

Kameran har varit en trogen följeslagare under året och resultatet tänkte jag visa i form av mina favoritbilder från 2009.


1//Lillebror som hoppade på bryggan (mär väl; inte från) i x antal minuter för att jag skulle få en bra bild, vilket reluterade i en vinst i en fototävling. 2//Från resan till Tyskland. 3//Ytterligare en bild på lillebror, tagen genom studsmattan. 4//Mamma fick agera modell medan folk som körde förbi vred nacken av sej av nyfikenhet.1//Blomma 1. 2//Blomma 2. 3//Blomma 3. 4//En bild från en av många övningskörningsrundor detta året. Behöver jag ens nämna att något av det roligaste som finns är att få trycka gasen i botten?1//Martin Öhlin på Knutstorp en dag i september. 2//Mikael "Crazy Mike" Nilsson och nån annan snubbe. 3//Förra årets Pro Superbike-mästare Freddy Papunen. 4//Crazy Mike in action.


GOTT NYTT ÅR!

frukostkalas.


Nu ska jag stänga av datorn och snart lägga huvudet mot kudden.
Imorgon är det frukostkalas hos kusinerna, cirka en timme härifran, vilket är likamed att jag måste gå upp 7. Det svider lite, men det går nog det med.

Hej!

FROST.


Jag antar att jag just slått rekord i att ha sämst blogguppdatering.
Det har faktiskt inte hänt så mycket sen sist mer än att julen har firats och att jag för tillfället har ett efterlängtat jullov. Snön har dessutom visat sig, men försvann såklart lagom till julafton, förutom hos farmor och company där jag firade jul och där den faktiskt fint låg kvar.

091219.


Gammal bild.

Gårdagen inleddes med en stycken skolavslutning i kyrkan med körer som sjöng och rektorer som höll tal.
När körerna sjungit klart och rektorerna sagt sitt gick vi till skolan och fick ett betyg (vi blev bara klara med en kurs denna terminen).
Eftersom snön lagt sig också här i Skåneland hanns det med ett litet snöbollskrig innan jag och några kompisar sedan stack in till stan för att äta och checka in affärernas utbud.

Det faktum att det är jullov nu diggas skarpt och att det är julafton om 5 dagar gör inte saken sämre :]

LUCIA.


Hoppas ni haft en bra lucia. Själv ska jag nu fortsätta med mitt pluggande. Gaah.
Tjingeling!

THE RING.


Äntligen är jag stolt ägare till denna döskallering!
Den andra ringen jag beställde hade tydligen lyckats ta slut på det lagret där cocoo beställde ifrån, vilket var synd.


För tillfället sitter jag annars och försöker skriva på ett grupparbete som ska redovisas på torsdag och som handlar om Sapfo.
Lärarna verkar dessutom ha någon form av grav tvångstanke att de måste ge oss alla slags prov och inlämningar de nånsin kan komma på nu i slutet av terminen. Den här veckan har jag 4 inlämningar och nästa 2 prov, på samma dag dessutom. Tack för den!

Hoppas ni har en nice kväll!

enrundaistan.


I eftermiddags stack jag och min kompanjon Annie till stan. Med mig hem fick jag inget speciellt förutom en adventsljusstake som jag lovat att köpa åt mamma.

Imorgon börjar jag inte förrän tio över tolv på grund av en inställd lektion, vilket är helt okej!

RSS 2.0