NYTT IGEN.Det är inte längesen sist jag bytte design, och fast att jag gillade den gamla gillar jag denna bättre.
Vad tycker ni?

PS. RÖSTA gärna :]

ringar.

Jag har inte burit många ringar på mina fingrar under mitt 16-åriga liv. Och nu har jag inte bara beställt hem en ring, utan två.

Dessa två ringar är alltså påväg hem till mej. Den vänstra lyckades jag haffa åt mej det sista exemplaret av. Nu får de gärna åka med turbofart hit.

HJÄRTBOKEH.


Jag testade det här med att få till hjärtbokeh och det gick väl hyfsat, dock är jag inte helt nöjd med resultatet.


Efter en geografilektion och en datalektion som var totalt meningslös stack jag alltså och fikade på Subway med två kompisar.
Varför datalektionen var meningslös? Om jag säger såhär: vi fick lära oss att ändra typsnitt, att marginaljustera och och att dela in texten i spalter i Word. Jag menar, vilken 16-åring i dagens Sverige kan inte det? Vi är ju nästan uppvuxna bakom dataskärmen.

Men fikan var god i alla fall.
Turen hem var mindre rolig med tanke på att vattnet öste ner just under vår annars trevliga cykeltur.

IKEA.


Hej!

Häromdagen, närmare bestämt i förrgår, stack jag, mamma och lillebror till det nya IKEA, som tydligen ska vara det grönaste IKEAt i världen, eller något i den stilen.
Tydligen ska det vara rätt stort också. Själv tyckte jag inte det märktes någon större skillnad jämfört med det gamla här i Malmö när man befann sig inne i varuhuset, men restaurangen kändes större och det fanns ett oräkneligt antal med kundvagnar.

Igår var jag, mamma och mormor och såg Julia & Julie (eller Julie & Julia, vet inte riktigt). Den var bra.
Det konstiga är att jag nästintill aldrig är på bio, men nu under loppet av cirkus 2 månader kanske, har jag suttit i biostolen inte mindre än 3 gånger. Först Flickan som lekte med elden, sedan New Moon (och ja, den var bra, men jag fattar inte riktigt hysterin kring denna filmen) och nu sist alltså Julia & Julie (Julie & Julia).

Nu ska jag strax till skolan för att ha geografi och datorkunskap, sedan blir det fika med två kompisar.

PS. Glöm för guds skull inte att rösta!

WOAAH!

Det första jag möttes av när jag loggade in på blogg.se var att jag kommit med i LindaPaulines tävlning, wow!
Motståndet är stenhårt, men om det så bara är en vänlig själ därute som känner för att rösta på mig blir jag gladare än gladast!!

Så check this out och klicka HÄR!

Bilden jag pratar om är alltså nummer 9 och bredvid står det Sofia 16 år, vilket är det enda ni behöver skriva i en kommentar för att rösta.

2009.


Jag hamnade på lindapaulines blogg och kunde såklart inte låta bli att skicka in ett bidrag i hennes fototävling. Tillsammans med tvspelsweb.se ska man alltså skicka in sin bästa bild man tagit under 2009. Jag valde denna, som ni säkert sett förr och om inte annat i min header.

Godnatt!

RANDOM.

En random bild jag hittade i datan.

En helt vanlig skoldag idag förutom att jag slutade tio över 4 istället för fem över tre, men jag överlevde!
Imorgon är det vanliga lektioner och på torsdag är det lektioner halva dagen sen är vi lediga och på fredag är vi lediga. Med tanke på att vi inte haft en enda studiedag hittills och att höstlovet var fullt av en massa arbeten som skulle vara klara lär det behövas, min hjärna kokar snart känns det som.

Hej!

FOTOSIDAN.


För någon vecka sen kom ju Fotosidan ut i butik och jag var inte sen att köpa den.
Hittills har jag köpt alla nummer som kommit ut och det är verkligen en av de bästa fototidningarna jag nånsin hållt i. Inte en massa regler som säger hur man ska göra, utan inspiration och en massa bilder som fått positiv och negativ kritik, vilket är väldigt kul att läsa.
Detta nummer innehåller bland annat läsarnas motorsportbilder och tanken var väl att jag också skulle skicka in ett eller två bidrag. Saken var bara den att jag missade sista datumet att skicka in med cirkus en månad, vilket var ganska irriterande. Det temat kändes ju annars som klippt och skuret för mig.

Nu ska jag och pappa sticka ut och övningsköra och ikväll kommer Fanny hit!

new shit.


Nädå, ni har inte hittat fel. Det är fortfarande gaspedal.blogg.se, men i ny kostym.
Och vet ni vad det bästa är? Jag har gjort allt själv. Inget avancerat kanske, men jag måste säga att jag är liite impad av mej själv, att jag klarade av att göra en design helt själv. Jag, som aldrig har vågat mej på att testa innan, men nu så!

Jag är inte trött heller, trots att klockan närmar sig två. Men det kan bero på att jag kunnat sova hela dagen mer eller mindre eftersom jag varit tvungen att vara hemma eftersom jag hade feber imorse när jag vaknade. Jag brukar aldrig bli sjuk men nu har jag varit sjuk två gånger inom loppet av en vecka. Dagens feber kan dock förklaras av svinsprutan jag tog igår.

Hej!

mäktigt.


Jodå, en Koenigsegg hade man lätt tackat ja till att få övningsköra i (924an och V70n går bra det med).
En av de snabbaste serieproducerade bilarna idag som faktiskt haft hastighetsrekord (strax under 400 km/h).
Ljudet är inte fy skam, men om den är så himla snygg utvändigt kan ju diskuteras. Men det allra bästa är väl nästan att den tillverkas här i Skåne, i Ängelholm. Ganska mäktigt att lilla Ängelholm tillverkar en av de vassaste bilarna i världen.
(Spola fram till cirka 1.45 om ni vill höra grejor.)

Nu måste jag snart sova. Imorgon kanske jag tittar på en valputställning här i Malmö om jag orkar pallra mej upp så tidigt och sen blir det släktmiddag för att fira fars dag hos mormor och morfar. Tennis-lektionen är ganska struken på grund av förkylningen, mamma är omöjlig att övertala på den fronten.

Gonatt!

KURVOR.


Jag kom på att jag faktiskt glömt att visa hur det såg ut när jag vann fototävlingen i en tidning mamma får via sitt jobb. Här har ni resultatet!
En helsida i tidningen och en digitalkamera alltså, inte fy skam!

PS. Är det någon vänlig själ därute som skulle kunna berätta för mig hur man gör när man vill trixa med kurvor i Photshop? DS.

KOENIGSEGG.

Patrik Olsson på Knutstorp 090912.

Att vara sjuk är inte direkt det roligaste och det enda jag gjort idag är väl suttit vid datan och kollat på en Koenigsegg-dokumentär, som i och för sej var spännande, enligt mej då.
Nu måste jag sätta igång med en samhällskunskaps-uppgift, yeey.

sicksicksick.

Mikael "Crazy Mike" Nilsson på Knutstorp 090912.

Jag började en timme tidigare än vanligt på torsdagar för att vara med i ett solidaritetsprojekt de har på skolan för att hjälpa en skola i Angola. Helt plötsligt fick jag ont i magen. Lektionen efter blev jag yr och var nära att inte få behålla den lilla frukost i magen jag stoppat i mig någon timme tidigare. Jag kände mig varm och fick lock för ena örat.
Så efter två lektioner var jag tvungen att åka hem igen och imorgon blir det ingen skola för min del. Ganska trist läge, men för att se det från den positiva sidan så blir jag näst intill aldrig sjuk, så jag överlever nog.

Hej!

vita lögner.

Min officiella hatdag, tisdag, är snart över. En dag full med tråkiga lektioner och stress däremellan.
Just nu håller jag på och försöker få ett naturarbete klart. Energiprincip, verkningsgrad, energikvalitet, bla bla bla...
Imorgon står det vanlig skoldag mellan tio i 11 och halv 3 på schemat. Efter det ska klassen på ett besök på Citytunnel-utställningen här i Malmö. Efter det drar jag och några kompisar och käkar, vilket inte låter helt fel i mina öron!

PS. Den här går på repeat i min iPod mest hela tiden. DS.

lycka.


biogas.se-teamet på Knutstorp när deras bilar gick över mållinjen 090912. Det kallar jag lycka.

Annars har jag inte mycket annat att säga än godnatt! ♥

RSS 2.0