november.Idag har jag när jag tänker efter inte gjort mycket mer än gått en promenad på 1 timme och 40 minuter cirkus. Rekord.
Och om en halvtimme är det november. Vart tog oktober vägen?

lövlövlöv.


Efter en rolig övernattning hos en kompis är jag nu hemma igen sen ett par timmar tillbaka och nu lockar godisskålen.

Hej!

ENMENING.

Mikael Nilsson på Knutstorp 090912.

Efter en mer eller mindre fullspäckad dag som vid närmare eftertanke mest bestått av mat och trevligt sällskap i olika former är jag nu hemma sen en stund tillbaka och borde egentligen ta tag i ett skolarbete som ska vara klart efter lovet.

Min dag sammanfattad i en mening typ.

development.


Innan jag köpte min systemkamera använde jag min digitalkamera på 5 megapixel när jag fotograferade motorsport. 
Jag hittade en bild i datorn som är en av de första motorsport-bilderna jag tog med min systemkamera. Då använde jag kitobjektivet. Den andra bilden är från Knutstorp 090912 och är på Martin Öhlin, då jag använde mitt 55-250 mm-objektiv.
Visst blir det olika bilder beroende på vilket objektiv man har, men en viss utveckling finns där kanske?

JATACK.

Sitter och checkar in en massa snyggingar på nätet, som dessa här ovan till exempel, samtidigt som skorpionerna går på repeat på Spotify.
MC-bootsen har jag redan men jag har inte hunnit lägga upp nån bilder på dem, så de kommer här istället.

Ha en nice kväll!

EXTRA.


Hola guapas!

Dagen har spenderats hemma och i tennishallen.
Trots att jag sov bort hela förmiddagen i princip var det skönt att få en timme extra. Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan en timme?

POLAROID.Jag har länge tyckt de där polaroid-bilderna alla publicerar på sina bloggar är grymt snygga och har velat kunna göra likadant.
Det har dock inte funkat som jag velat. Men så idag, helt plötsligt, funkade det att ladda ner och installera programmet och jag måste säga att jag gillar vad jag ser.
Du laddar helt enkelt gratis ner en kamera som du stoppar in en bild i och efter en stund är bilden klar.

Hoppas ni har en nice lördagkväll!

carrera cup.


Ingvar Mattsson på Knutstorp 090912. Har fortfarande en massa bilder från tävlingarna från denna säsongen som jag inte visat än.

Bloggen har genomgått en mindre skönhetsoperation i form av ny profilbild och nytt typsnitt på rubrikerna och inläggstexten.

Jag satt vid en annan data här hemma innan och kollade hur bloggen såg ut där och märkte att bland annat rubrikerna knappt syntes och att bilderna har andra färger än vad de har på min dator. Lite tradigt.

Anledningen till att jag satt vid en annan dator var att min egen dator inte kommer särskilt bra överens med Messenger och dataexekveringsskyddet (typ) stoppar mej från att använda det. 

Jag känner att jag hade mycket viktigt att berätta om idag, men det får ni stå ut med.

dagen i ord.


De senaste dagarna har spenderats tillsammans med geografiboken inför provet vi hade idag.
36 sidor fullspäckade med information om vittring, subduktion och konvergens rörde till det en del i huvudet men nu är det överstökat.

Efter skolan stack jag och några kompisar till Jensens Böffhus.
Där slank en stycken biff med pommes och bearnaesås och en stycken chokladmousse och en halvliter cola ner. Jag är nästan fortfarande mätt.

Sedan träffade jag två andra kompisar i stan som jag sedan spenderade kvällen med.

Det bör också tilläggas att jag dessutom gick runt på skolan i form av spöke eftersom det var utklädningsdag idag.

Och att det är höstlov nu kan väl inte beskrivas med något annat ord än U.N.D.E.R.B.A.R.T.

INSTÄLLT.


Egentligen skulle jag satt mej i skolbänken ganska exakt just nu för att räkna matte.
Men två lektioner blev inställda och istället för att ha matte i 50 minuter, för att sen ha håltimme i 2 timmar och till sist ha spanska i en timme kunde jag räkna hemifrån istället och behövde alltså bara komma på spankan i eftermiddag.

Att jag dessutom inte börjar förrän halv 12 imorgon (på grund av inställda lektioner där med) gör ju inte det hela mycket sämre. Speciellt inte med tanke på att jag har ett geografiprov på fredag.

Ciao!

från arkivet.


Okej, lyssna på det här då: häromdagen när jag precis stigit inom dörren visade mamma upp en sida i en tidning hon får via jobbet.
På en helsida såg jag min egen bild vara publicerad. Bredvid stod det "Vinnarna i fototävlingen 2009".
Tydligen hade min bild vunnit fototävlingen och i och med detta vann jag en digitalkamera.

Inte helt fel med tanke på att min förra digitalkamera (som jag tagit de flesta bilderna med längre bak i arkivet här i bloggen) såg sina sista dagar för ett tag sedan.

När jag nu satte i mitt gamla minneskort i min nya kamera hittade jag en massa bilder, från en eller två somrar sen.
Dessa här ovanför, till exempel.

OBS! Av någon outgrundlig anledning har min meny lyckats se totalt misslyckad ut. Ni får stå ut med det ett tag - får fixa det en annan gång :]

homework.

Andreas Nylund på Knutstorp 090912.

Igår var det först bio med spanskgruppen som gällde, för att sedan åka mot ett vindkraftverk i hamnen här i Malmö. Jag har sällan frusit så mycket som jag gjorde igår. Visst, kan tyckas lite coolt att ha varit inne i ett vindkraftverk, men om jag blev så mycket mer insatt vad gäller vindkraftverk på kuppen låter jag vara osagt.

Idag hade jag matteprov, sista lektionen dessutom.

Nu måste jag läsa igenom ett par sidor i geografi-boken och jag borde dessutom öva inför ett prov vi har i geografi på måndag. Roligare har man ju varit med om. 

En massa läxor med andra ord.

Hej!

n-i-c-e.


Klockan 22.01 fick jag ett sms från engelskläraren. Tydligen har hon blivit sjuk och lektionen klockan 09.05 imorgon är alltså inställd. Med risk att låta elak mot engelsläraren, men jisses vad nice.
Helt plötsligt börjar jag inte förrän 10.25 imorgon. Ett ganska bra avslut på en i övrigt ganska tråkig måndagkväll.

Fast jag måste erkänna att Anna Anka och gänget förgyllt måndagskvällen de med. Nästan roligare än påkostade humorprogram faktiskt.
Lite tråkigt dock att de i kvällen avsnitt i princip bara satt ihop en massa klipp man redan sett. Och kanske ännu tråkigare att avsnitten är slut nu.
För man vill ju trots allt veta vilken gräsmatta det är Anka har i trädgården, hur många läppstift fru Montazawi äger och hur det går för Agnes-Nicoles och hennes skådespelarkarriär.

Ciao.

söndag.

Idag blev det några sving med tennisracket i mina nya tennisskor. Det gick faktiskt ganska bra och jag börjar nog få in snitsen lite grann. Eller i alla fall veta hur jag ska göra för att minimera riskerna för att bollarna ska flyga upp i taket, hamna på andra tennisplaner eller flyga upp och träffa lamporna.

Matte har jag också hunnit räkna. Försökte mig på allt vad förändringsfaktorer och procentuella ökningar och minskningar heter. Om det gick bra låter jag vara osagt, men det lär märkas när jag har matteprov på torsdag. Blä.

Nu måste jag snart lägga huvudet på kudden om jag över huvudtaget ska orka masa mej upp cirkus klockan 06.50 imorgon, när jag har snoozat x antal gånger, för att cykla/ta bussen till skolan.

Ha det!

nollniotionolltio.

Igår satte jag och två kompisar oss på våra cyklar och trampade in mot stan.
Väl där blev det ett stopp på ett ställe och vi fyllde våra ganska tomma magsäckar med varsin sallad. Själv tog jag en med räkor, sallad och avokado, vilket var likamed mumsigt.
Jag hann också investera i ett par tennisskor och ett mörklila nagellack.

Imorse drog mamma med mej på en tur till stan, där hon skulle leta glasögon.
Ikväll ska mamma och pappa iväg och Fanny kommer hit.

Hej!

autumn.

Några veckor gammal bild

Tisdagar är något av en officiell hatdag om ni frågar mej. En massa jobbiga lektioner och 20 minuter mellan gympan och matten gör ju inte saken bättre.
Men dagen har rullat på och jag och mitt lag lyckades vinna ett Marabou-choklad på engelskan eftersom vi hade flest rätt i ett quiz. Det ni!

För nån timmar sen övningskörde jag och mamma Henrik till hockeyn. Och enligt mamma har jag ärvt pappas betongsula. Det kan nog stämma. Men ni kan vara lugna, jag håller hastigheterna och är förhoppningsvis ingen större fara i trafiken.

På torsdag har jag mitt första tyskprov någonsin och jag antar att det är det som borde hålla mig sysselsatt just nu, inte datan.

LOVEATFIRSTSIGHT.För en vecka sen, för att vara exakt, hamnade denna läckerbiten i mina händer.
Nya Ipod nano, 16 gb.
Det tog en vecka att få hem den efter det att jag beställt den, men det var värt det. Jag fullkomligt älskar den. Att det sen också står Sofia Bengtsson på baksidan av den gör ju inte det hela sämre.

Vad har annars hänt i Sofia Bengtssons fantastiskt händelserika liv idag? Förutom att jag bara gick i skolan i två timmar, mellan tjugo över 8 och halv 11 (ganska lagom skoldag om ni frågar mej), att jag innan det hann försova mig sisådär en timme, att jag städat garderoben och att jag under middagen smakade nån slags getost som smakade som get luktar ungefär (otippat?) så har det faktiskt inte hänt så mycket.

Ha det!

RSS 2.0