FORFREE.Som ett resultat av lite för mycket fritid har jag suttit och knåpat ihop en bloggdesign.

Saken är bara den att jag inte tycker den passar min blogg.

Designen är ganska enkel och stilren. För att få den mer personlig finns det 4 punkter att utgå ifrån:

1// Välj en eller flera bilder (på dig själv eller något annat) du vill ha i headern.
2// Här kommer ditt bloggnamn stå + en beskrivning till din blogg.
3// Här finns plats för en profilbild om du vill.
4// Välj själv vad du vill länka till via ikonerna, t.ex. Bloglovin', mejla-knapp eller Google-knapp.

Do not forget att jag inte är något proffs och att jag gjort det bara för skojs skull, men om det finns nån som vill ha en gratisdesign så är det bara att hojta till via en kommentar eller ett mejl (gaspedal.blogg.se@hotmail.com) / klicka på ikonen för mejl till höger!

STHLM.


151 bilder, 16 timmars bussresa, x antal besök på diverse Mc Donalds, en vaktavlösning vid slottet, ett besök på Nobelmuseum och ett besök på Naturhistoriska museet och Cosmonova senare är jag nu hemma i Malmö igen efter 3 dagar i huvudstaden.


Dessutom beskådades en och annan kändis.
Bea Szenfeld, Martin Timell och tydligen åkte vi förbi Tore från FC Z också, vilket jag själv inte såg.

+ att vi såg en viss Anna Anka också. Tillsammans med en av deltagarna i "Anna Anka söker assistent", vilket kanske är likamed att jag vet vem som kammar hem segern i det programmet.
Självklart drog jag fram min digitalkamera (som för övrigt var den enda kameran jag hade med mig under resan och därmed tog alla bilder med). Lite för sent dock och dessutom ville inte kameran som jag.
Men ett foto fick jag i alla fall. Ett suddigt sådant, men det läggs säkert upp här i bloggen.

Ciao!

STCC-PREMIÄR.


++ EFTER EN ALLDELES FÖR LÅNG VÄNTAN ÄR STCC ÄNTLIGEN IGÅNG! 

-- Avståndet Malmö - Jyllandsringen på 40 mil gjorde att racen fick följas via Viasat Motor istället för på plats.


Idag har jag alltså istället för att spendera dagen på Jyllandsringen spelat tennis och packat. Imorgon bär det nämligen av till huvudstaden med skolans ettor. Bussen går 06.00 vilket är likamed att jag måste gå upp runt tjugo över 4. Godnatt!

+++.

Tjena muppets,

jag har av somliga (hej Beatrice!) fått höra att min uppdatering varit på en diskutabel nivå den senaste tiden och det kan jag väl inte annat än hålla med om.

Men idag var det genetik-prov för hela slanten och imorgon är det possessiva pronomen, pluraländelser och glosor som gäller. Tyska med andra ord. + att vår kära svensklärare tyckte det passade ypperligt med ett svenskförhör som en extra krydda på det hela bara för att hon var tvungen att ta sitt barn till vårdcentralen i måndags under vår svensk-lektion.


PS. Jag hörde en fågel viska i mitt öra att jag fått några nya prenumeranter på Bloglovin den senaste tiden (en piss i missippi jämfört med hur många prenumeranter många andra bloggar har, men ändå) så ni som fortfarande inte lagt till gaspedal.blogg.se på Bloglovin - gör det! (Klicka på bilden för att komma till bloglovin.com)

UPPDATERING.


Tjena,

våren har kommit till Skåne (även om himlen dessvärre antagit en gråare ton för tillfället). Idag har jag inte spelat tennis p.g.a. en förkylning, jag har pluggat och om cirka 10 minuter ska jag käka hemmagjord pizza.

9.


9 dagar kvar till STCC-premiären!


Annars kan det berättas att det hittades insekter i vår prisade skolmat igår (mattanterna höll dock ihärdigt fast vid att det var broccoli. Sen när har broccoli fått vingar?).
Jag har lyckats dra på mej en förkylning också och just nu kollar jag igenom ett dokument med inskannade sidor ur en datakunskapsbok från 2002. Känns väldigt lönt med tanke på att en hel del ändrats sen dess, om man säger så. Imorgon är det datakunskapsprov.

Hej!

CS4.Efter att ha listat ut hur jag skulle installera CS4 i datorn (helt själv - cred till mej!) tog det en halvtimme och så hade jag Photoshop CS4 i datorn.

Det är väl inget nytt på världskartan det här med att man kan testa på CS4 i 30 dagar, men jag har inte tagit mig i kragen och installerat det förrän nu.

Och bara efter att ha öppnat programmet kunde jag konstatera att det här är mycket bättre än mitt gamla Photoshop Elements 4.0 där inte ens alla funktioner fungerar som de ska.

DAGEN.


Dagen har främst bestått av tennis samt tappra försök till att plugga. Nu måste jag fortsätta med pluggandet.

Hej!

TGIF.


Jisses vilken dag alltså.

Samhällskunskapen som alltså var inställd imorse innebar att jag skulle ta bussen till skolan vid halv tolv-snåret. Dock såg jag bussen jag skulle ta köra förbi en bra bit ifrån där jag var - 5 minuter för tidigt.
Så det var inte mycket mer att välja på än att ta nästa buss, vilket innebar att jag var framme 4 minuter innan jag började. Gångsträckan mellan busshållplatsen och skolan tar vanligen 7/8 minuter, men idag hann jag på 4 minuter blankt och jag hann dessutom i tid till geografin!

Och det hade ju varit nice om det inte vore så att vår käre geografilärare inte hade sagt att vi kunde få arbeta hemifrån. Gaah!

För mej var det inte lönt att åka hem efter fem minuter igen, då jag hade en lektion kvar. Så det var bara att vänta en timme till nästa lektion - data med Bengt - för att repetera kortkommandon och annat skoj.

Hej!

PS. RÖSTA PÅ MEJ HÄR och HÄR!! DS.

RINGAR.


När jag fyllde för ett tag sen fick jag bland annat ringarna bredvid döskalleringen. Jag gillar dem!


Annars har det inte hänt mycket spännande i Sofia Bengtssons liv idag.
Imorgon är det fredag och jag börjar inte förrän tio över tolv på grund av en inställd samhällslektion där på morgonkvisten.

Hej!

PS. RÖSTA PÅ MEJ HÄR!! DS.

BACKLUND RACING.


Bild från Mantorp i höstas då jag fick vara med vid en postering.

Såg by the way på Efterlyst 5 sekunder ikväll, och under de 5 sekunderna hann jag se ett inslag om en stulen jetski/vattenscooter/liknande som det stod Backlund Racing på.
Alltså Filip Backlunds teams, som vann Pro Superbike förra året. Trist läge.

Gonatt!

10GRADER.Jag hörde en fågel viska i mitt öra i morse att det skulle bli 10 grader i Malmö idag. 
Och vårvädret har faktiskt varit ett faktum, vilket bland annat inneburit en naturkunskapslektion som spenderats utomhus. Nice!

TEMA: VÅRKÄNSLOR.


Tjena,

lite då och då anmäler jag mej till olika fototävlingar.
Som nu hos Michelle Raylen Paine, där temat är vårkänslor.RÖSTA HÄR!!

KLICKKLICK.


Idag gick jag upp tjugo i tio (rekord) för att vid halv elva dra på mej rullorna för ovanlighetens skull och ta en runda med Jennifer.
Det blev en runda på en timme, mot Öresundsbrons brofäste och tillbaka. Det var nice förutom att det började regna när vi nästan var hemma igen.

Sen slöt Annie upp och vi käkade onyttigheter såsom godis och glass och vi chillade. Och så skapade vi en Spotify-lista, innehållandes bland annat dessa tre braiga låtar.

Ciao!

256879.


Trodde att jag hade spanskprov nu på onsdag, alltså 2 dagar efter lovet, men loggade in på facebook och fick till min positiva förvåning höra att provet inte alls är på onsdag, utan på tisdag nästa vecka.
En 256879 kg tung sten lyftes från mina axlar, typ. Tummen upp för det!

BLACK/WHITE.


Två bilder från de senaste dagarna.


Imorgon är det måndag och min sista lovdag. Jag måste med andra ord börja vända tillbaka dygnet som jag lyckats vända på helt och hållet. Godnatt!

FULL RULLE.


Igår var jag vaken i totalt 17 timmar, full rulle non stop, vilket resulterat i att jag gjort ganska lite idag. Mest övningskört och chillat typ.

Hoppas ni har en nice påsk!

HELLO, MY NAME IS ELSA.


Här har ni det impulsköpa marsvinet Elsa!
En riktig glidare är vad hon är. Alla våra tidigare masvin (detta är vårt fjärde) har varit halvskraja första halvåret, men inte Elsa. Elsa slänger sej på sidan i ens famn och sträcker ut bakbenen och chillar rent allmänt.


För övrigt har jag gjort skrämmande lite idag.
Jag steg upp lagom tidigt (enligt mej själv då) vid senare delen av lunchen och har joggat en runda och sen inte gjort mycket mer än det. Det var förövrigt min första joggingrunda på x antal månader, och det märktes.

GUINEAPIG.


Äntligen har jag kunnat börja använda mina kära, vita Converse igen efter ett långt vinteruppehåll!

Idag shoppades det (igen), denna gång i sällskap av min mamma och lillebror.
Idag kom jag hem med två skjortor och ett par leggings + ett marsvin. Jo, ni läste rätt - ett marsvin.
Impulsivt handlande kan man ju tycka, och det kan jag väl inte annat än hålla med om.
Vi skulle egentligen bara köpa godis till den lille krabaten vi redan har här hemma - lillebrorsans Lisa. Men vi föll pladask för Elsa som ser ut som en liten, vit dammtuss och som inte väger mycket mer än en heller. Mamma och lillebrorsan ska hjälpas åt att ta hand om dem.
Det tycker jag är nice. Då kan jag kela med marsvinen, men slipper städa till dem.

Ciao!

RSS 2.0