STOCKHOLM.
ph: random bilder från flygturen till huvudstaden.

Vi kom iväg trots uteblivna pass.

Den senaste veckan har jag alltså spenderat i Stockholm med två kompisar, passandes två stycken hundar - Laban och Bamse.

Det hela har varit nice och har gått smärtfritt och bra.
Dock borttappades en stycken iPhone på bussen på väg ifrån ICA i Kungens kurva. Där åkte den runt i några timmar, för att sen hittas av en småbarnsmamma, som så snällt lämnade tillbaka den.

Värt att tillägga är att en annan kompis varit med om exakt samma situation - en på bussen tappad mobiltelefon som sedan fåtts tillbaka av en snäll person. Hur stora är oddsen?

Annars har jag under den senaste veckan ätit osunda mängder godis och andra onyttigheter (1,2 kilo godis inhandlades en dag, vilket åts upp på bara nån dagar), varit på Skärholmens köpcentrum, bott några hus bort från både från Kapten Filling (i Doktor Mugg, ni vet?) och Jan Johansen, som jag dessutom såg vid köttdisken på Willys.
Att det var honom jag såg visste jag dock inte förrän efter att jag gått förbi honom och efter att min kompis berättat att så faktiskt var fallet.

Hej!

FLYGAUTANPASS.


Vädret här i Malmö den senaste veckan har varit så som det borde vara när det är sommar och juni månad.
Förhoppningsvis är vädret lika fint i huvudstaden eftersom jag imorgon sätter mej på tåget mot Danmark och Kastrup, för att därifrån ta flyget mot Stockholm.
Senast jag var i Stockholm var för cirka 10 år sedan, men efter den här resan kommer jag att ha varit i Stockholm inte mindre än 3 gånger inom loppet av tre månader. Men jag klagar inte.  

Väl där ska jag, som inte har några större erfarenheter av hundar, ta hand om två stycken hundar med två kompisar.

Om alla kommer med, vill säga.
Den ena av oss har nämligen lyckats med bedriften att i elfte timmen komma på att hon faktiskt inte har ett giltligt pass. Pass kanske inte är nödvändigt sträckan Köpenhamn - Stockholm, men tydligen hade vi lyckats välja ett flygbolag som kräver just det.

Det här kan bli en intressant resa, med andra ord.

Hej!

DESIGN.


Agnes ville ha hjälp med sin bloggdesign. Designen i sin helhet kan du se här!

STAN.

(Stockholm för någon månad sen, tagen med digitalkameran)

Tjena,

idag drog jag in till stan för att där möta upp Louise.
Efter att ha suttit vid kanalen här i Malmö och käkat lunch, gått en runda i stan och efter att ha köpt ett linne som gick loss för 99 kronor på H&M stack jag hem igen, för att ligga och steka i solen i nån timme, vilket resulterade i i alla fall lite färg på kinderna.

123.Jag satt och skickade iväg några bilder för en stund sen och hittade då några gamla favoriter.
Johan Stureson, Richard Göransson, Thed Björk, Richard Göransson igen, Robert Dahlgren och Tommy Rustad. 1:a och 3:e bilden från 2008 på Sturup Raceway och 2:a bilden från förra året på Knutstorp.

Senaste tävlingen jag var på var finalen på Mantorp förra året. Det börjar klia i fingrarna!

NY KOSTYM.


Det är samma gamla gaspedal.blogg.se du just klickat dig in på, fast i ny kostym.

Den gamla designen har hängt med ett tag och har väl sett sina bästa dagar, därför tyckte jag det passade ganska bra med en något somrigare design nu när sommaren rent teoretiskt ska vara här. Dock har jag inte sett många spår av den än.

Gonatt!

STCC MAGAZINE.


För några veckor sen släpptes årets STCC magazine.
Ett måste att köpa varje år för en nörd som mig. Dock har inte många sidor lästs i den ännu, men det hoppas jag att det ska bli ändring på snart.


Och på tal om STCC så har jag nu (egentligen för ett par veckor sen, men jag har inte varit på någon STCC-tävling på över ett halvår) börjat fotografera för svenskracing. Kolla in!

SOMMARLOV.


Efter att igår ha suttit i kyrkan i över en timme och lyssnat på en präst som pratade om en blå ballong som var fri precis som vi (en något långsökt liknelse om ni frågar mig, fattar fortfarande inte vad hon menade), efter att ha sett nästintill alla grundskoleelever få betyg och priser för allt möjligt, efter att ha hört rektorn be hela kyrkan att sitta och hålla för öronen (en speciell syn, fråga mig inte varför han bad oss göra det) och efter att ha fått betyg till tonerna av Sommaren är kort med Ledin har jag nu sommarlov.

Och även om sommarkänslorna inte infunnit sig riktigt än med tanke på vädret, så är det riktigt nice!

Efter diverse udda tal från diverse präster och rektorer, var det dags för studentfest hos kusinen som numera är färdig frisör.

Hej!

REGN//SOL.Jag har inte så mycket intressant att komma med mer än att jag spenderade större delen av gårdagen i en buss för att beskåda isens påverkan på det skånska landskapet.
Och varför sitter man i en buss när man ska kolla på rullstensåsar och horstar undrar ni nu såklart.
Precis som 99 % av alla andra utflykter som gjorts med skolan lades också denna utflykt på en dag då himlen fullkomligt öppnar sig och regnet står som spön i backen.
Idag har det dock varit fint väder här i Malmö. Som på bilden typ.

Ha det!

ISOLNEDGÅNGEN.
Ikväll drog jag och två kompisar ner till havet.
Medan solen gick ner käkade den ena sallad medan vi andra satt och kollade på och snackade en massa strunt. Nice!

Gonatt!

RSS 2.0