ALICEINWONDERLAND.För ett tag sen kom jag hem från en heldag i stan, som avslutades med ett biobesök i form av Alice i underlandet i 3D.
Förutom att det sprang i mina ben under hela filmvisningen (resultatet av att ha gått runt i stan i säkert 7 timmar), vilket försvårade koncentrationen en aning, så var det en bra film.
Jag är inget fantasy-fan, men jag gillade den! Helt klart värt att betala 30 kronor extra för att se filmen i 3D.

Ciao!

BEN&JERRY'S.


Ett tag sen sist det bloggades. Och sen sist har påsklovet hunnit börja.

Lovet inleddes med en runda i stan samt med en träff med några komanjoner för att öppna presenter för min del och för att kolla på Mysteriet på Greveholm (som för övrigt måste vara en av de bästa julkalendrarna som nånsin existerat).
 
I lördags var det paketöppning både för min och Sandras del, efter att ha stått och kollat igenom menyn på ett sushi-ställe här i närheten för att sen få reda på att det tog dem 30 minuter att bli klara med sushin. Vi gick vidare för att köpa 3 wok-rätter med jordnötssås istället och till efterrätt blev det Ben & Jerry's (se bild).

++.


Mobilkamerans 2 megapixel förklarar kvalitén.

++ Idag användes mina nya Converse som jag fick i födelsedagspresent, utan att jag fryste tårna av mej
++ Idag satt jag på gräsmattan utanför skolan i gott sällskap med solen i ögonen
++ Imorgon är det påsklov

ANDERS&MÅNS.


Jisses vad länge sedan det var sedan sist jag knäppte några bilder med kameran, men idag tog jag tag i saken vilket reulterade i några nya bilder. Det blev mest blommor som jag fick igår som fick agera motiv.


Annars har denna onsdag inte varit särkilt olik alla andra onsdagar, förutom att jag fick syn på Måns Nilsson, från Anders och Måns, på fritidset för barnen som går i grundskolan på vår skola. Lite kul faktiskt.
Och om ni nu undrar vad i hela världen jag gjorde på det där fritidset så kan jag förklara det med att min kära kompanjon Louise skulle hämta två ungar där.

Peace out.

17!Jag sitter och tankar in Markus Krunegårds "Lev som en gris dö som en hund" i min iPod som jag fick av lillebror i morse. För idag fyller jag sjutton. Och det kan konstateras att det varit en bra sjuttonårsdag med många fina presenter och gratulationer från olika håll och kanter. Inte minst från mormor och morfar. Morfar har nu lyckats med bedriften att skicka ett mejl. Cred till honom!

Nu ska jag snart lägga örat mot kudden om jag överhuvudtaget ska orka upp imorgon.

Ciao!

39DAGAR.


39 dagar kvar till STCC-premiären!


Med världens förkylning drog jag till skolan 08.30 imorse med bland annat ett idrottsprov framför mig. Det provet har för övrigt isolerat mej från omvärlden de senaste två dygnen.
Efter att ha dragit mig igenom en 7 timmar lång skoldag kom jag hem och har väl mest suttit och häckat framför datorn sen dess.

UNDISLOSED DESIRES.


Under två av mina tre lektioner idag har jag lyckats ha ett extra nationellt prov i engelska och ett matteprov.

Imorgon är det fredag!

PS. Klicka på bilden om ni vill lyssna på skön musik.

20.


Jag har överlevt ännu en hat-tisdag.

Igår kväll satt jag uppe lite för länge för att få ett 20-sidigt arbete om diverse organ och system i kroppen klart, vilket resulterade i att jag sov lite för länge imorse och att mamma därför fick vara snäll och skjutsa mig till skolan och att jag varit dödstrött hela dagen.
Jag blev i alla fall klar med arbetet till slut, vilket stavas N I C E.

Lite tråkigt bara att man måste läsa igenom en klasskompis 20-sidors arbete och analysera det nu när man väl är klar.

PICTUREOFTHEWEEK.Gokväll!

Titta här då vad jag möttes av när jag loggade in på blogg.se för att checka läget - veckans bild vecka 10 hos Carolina. Inte helt fel en måndag kväll som denna.


Hoppas ni får en nice dag imorgon. Själv har jag väl något av en hatdag imorgon (sluta tio över fyra med naturkunskap är inte för kul), men jag överlever nog.

ICONS.

 


Gaspedal.blogg.se har blivit uppdaterad.
Förutom några småsaker så har bloggen fått nya länkar i form av fyra olika ikoner, här till höger.
Istället för att arbeta med min naturuppsats igår eftermiddag satt jag nämligen och fixade med de här ikonerna. Mycket roligare.

Så, om man nu vill följa bloggen via Bloglovin', läsa vad jag har för mej på Twitter (ja, ni läste rätt - jag har skaffat Twitter), mejla mig eller kanske söka i bloggen, så är det bara att klicka på någon av ikonerna till höger.

Vet inte hur det ser ut i alla webbläsare och i alla datorer. Om ikonerna inte har hamnat på villovägar så ska de alltså finnas till höger om det senast skrivna inlägget.

ENTERTAINMENT.


Såhär vill jag ta mig till skolan om morgnarna sen när vädret tillåter en att cykla, utan att man fryser ihjäl.
Det lär garanterat få alla morgontrötta svennar att vrida nacken ur led både en och två gånger.

Danny MacAskill är liksom nästan lite för grym.

Och det här är liksom lite roligare att underhålla sig med än att sitta och skriva en uppsats om matspjälkning, njurar och andningsapparater, om man säger så.

CONVERSE.Igår blev jag ett par vita Converse rikare.
Jag har traskat runt i ett par likadana länge nu (dock inte nu när man halvt fryser tårna av sej bara man sätter foten utanför dörren) men de börjar bli illa tilltygade. Ingen variation här inte men Converse är något av det snyggaste (och skönaste) man kan ha på fossingarna, om ni frågar mej.

GLÖM INTE BORT ATT KOMMA IHÅG.


Sitter för tillfället och pluggar in engelsk-glosor.
För att vara mer exakt: sitter vid datan och förbereder mig mentalt på att börja plugga in engelsk-glosor.


Ute snöar det men det lägger sig inte vilket är nice vilket är likamed att man inte måste bestiga berg om morgnarna när man tar sig till skolan.

RSS 2.0