NUMMER TJUGOTRE

Har fortfarande bilder från förra säsongen som jag inte visat. Här är en på Pro Superbike-föraren Nikola Milovanovic på Knutstorp.

WATT

En bild som kanske påminner lite om den här. Jason Watt på Knutstorp under förra STCC-säsongen.

SPONSRAD VIDEO: RED BULL CRASHED ICE ÅRE 2012

.
Det är som sagt inte direkt högsäsong för racing för tillfället. För oss som gillar fart kan dock "Red Bull Crashed Ice" vara ett alternativ som också handlar om höga farter, om än i andra former. Och av videon ovan att döma ser det, enligt mig, ut att vara ett minst sagt fartfyllt och spännande alternativ.
.
Mellan den 16:e och 18:e februari kommer nämligen världseliten i ice cross down hill till Åre för att där göra upp om segern i "Red Bull Crashed Ice". I fyra stycken heat åker de, man mot man, nedför en 400 meter lång isbana i hastigheter upp till 70 km/h. Vinner gör den som kommer först ner.
.
Sponsrat inlägg.

ELITSERIEN I RACING

Det kan tyckas avlägset att snacka racing i februari, men för någon vecka sedan var det ganska exakt 100 dagar kvar tills TTA, Radical, Porsche GT3 Cup Challenge, Swedish GT och Abarth går av stapeln. Första bilden: Martin Öhlin i sin Porsche i Swedish GT. Andra bilden: Robert Helling i sin Radical i Radical.
RSS 2.0