SVERIGES STARKASTE MAN SKROTAR EN BIL FÖR HAND 2

.
Det går framåt för Johannes Årsjö och snart har han fått ner hela bilen i en låda. När han lyckats med sitt uppdrag slutar erbjudandet om Renault skrotningspremie att gälla. Här är en video som visar hur långt han kommit.
.
Sponsrat inlägg.

#47

På tal om Chevrolets klassiska sportbil Camaro så är här en bild på just en sådan, rattad av Fredrik Ros under 2011 års sista Camaro Cup-race på Mantorp.

CHEVROLET FIRAR 100 ÅR MED MÅNGA NYA MODELLER

General Motor-ägda Chevrolet startades år 1911 av racerbilsföraren Louis Chevrolet och bilindustri magnaten William C. Durant. Under 2011 har man firat 100 år av framgång med ett antal nya modeller på den svenska, och internationella marknaden. Mest spännande är kanske de modeller som bygger på Chevrolets långa historia som en av världens främsta racerbilsproducent, nya Chevrolet Camaro och den kommande Corvette Grand Sport.
.
Till den svenska marknaden har Chevrolet också marknadsfört Nya Aveo, en småbil som fått den högsta möjliga säkerhetsbedömningen från Euro NCAP, samt Cruze, Chevrolets lilla miljöbil. På familjebilsmarknaden stoltserar Chevrolet med 2011 års nya Captiva, en 7-sitsig bil som tar dig till såväl arbetet i staden som ut i naturen. För att fira 100-års jubiléet har Chevrolet under året samarbetat med välgörenhetsorganisationen SOS Barnbyar. Man har donerat 100 av sina småbilar och familjebilar till deras SOS byar runt om i världen, ett samarbete man hoppas fortsätta under 2012.
.
Om vi återgår till Chevrolets klassiska sportbilar så är den nya Camaro en efterlängtad come-back. 2011 års modell i Sverige är den första sedan bilen slutade tillverkas i 2002, och efter förseningar med leveransen finns den äntligen på marknaden. Bilen har en imponerande styrka, med en V8 motor på 6,2 liter och 432 hästkrafter. Modellen har utvecklats avsevärt sedan 2002 års modell och har uppgraderats både i styrka och köregenskaper. Sitter man i en sån här bil vill man gärna prova gaspedalen och känna suget i magen!
.
Den nya Corvette Grand Sport inväntas ännu till den svenska marknaden, för att komplimentera de 2009 års Cabriolets som fortfarande dominerar här. Corevtten går från 0 till 100km/h på 4.5 sekunder, så även här talar vi om en klassisk racerbil som fortfarande imponerar. Chevrolet lockar med smakprov och bilder på den nya modellen, men ännu finns inga bilar till salu i Sverige. Vi märker med säkerhet när den väl dyker upp!
.
Sponsrat inlägg.

TTA

Förändringarnas vindar blåser friskt i racingvärlden och STCC får snart en hård konkurrent i nya racingmästerskapet TTA som lyckats locka till sig några av de absolut största och bästa STCC-förarna: Mattias Andersson, Richard Göransson, Jan "Flash" Nilsson, Martin Öhlin, Fredrik Ekblom, Thed Björk och Robert Dahlgren.

SVERIGES STARKASTE MAN SKROTAR EN BIL FÖR HAND!

Sveriges starkaste man 2011 heter Johannes Årsjö. Han är otroligt stark och när man släpper loss sådana krafter är skaderisken stor. Därför kan han bara jobba fem minuter varje dag.
.
Reklamkampanjen med Johannes Årsjö är enligt mig en innovativ sådan och kommer från Renault. Men vad har Sveriges starkaste man med Renault att göra? När Johannes fått ner hela bilen i en låda (!), alltså skrotat hela bilen för hand, slutar erbjudandet om Renault skrotningspremie att gälla.
.
Klicka på bilden nedan för att se hur det går för Johannes dag för dag.
.
.
Sponsrat av Renault.
RSS 2.0