TVÅ TILL

Ytterligare två bilder från förra årets STCC-säsong. Den nedersta på Viktor Hallrup i sin Chevrolet Cruze. Vem som rattar bilen i den översta bilden är jag dock mer osäker på. Kan vara Alx Danielsson. Säkert är i alla fall att bilen tillhör teamet DMS, Danielsson Motorsport.

SPONSRAD VIDEO: KREATIVA MILJÖBILAR!

.
Människan har i århundraden försökt skapa den grönaste maskinen som någonsin skapats. En uppgift som dock inte är den lättaste. Det har varit mycket snack om miljöbilar här på gaspedal.blogg.se den senaste tiden. Som nämnts i tidigare inlägg så har jag skrivit ett helt projektarbete om dessa bilar och dessutom lagt upp en del miljöbilsbilder här på bloggen som använts i projektarbetet.
.
Därför tycker jag det verkar extra kul att du som läser detta nu har chansen att skapa din egen bil och köra den på ren energi. Detta gör du genom att gå med i Vattenfalls "Pure Energy Challenge" på www.pureenergychallenge.com. Där kan du designa en virtuell tävlingsbil som uteslutande drivs av förnybar energi, och därefter tävla Europa runt. Förbereder dig gör du bäst genom att vara uppdaterad om väderprognoserna, då du kommer ha nytta av dessa när tävlingen börjar.
.
Sponsrat inlägg.

STCC/TTA

.
Både STCC och TTA har dragit igång sedan länge. Jag har inte hunnit se något av dem i år, men jag har fortfarande en del bilder kvar från förra årets STCC-säsong som jag inte visat här. Dessutom vet jag att Fredrik Ekblom leder Elitserien i racing, även kallad TTA. Numera kör han dock Volvo, istället för Volkswagen som i bilden ovan då han körde i STCC.
RSS 2.0